Vi har nyanställt 2 nya medarbetare som vi vet blir ett fantastiskt tillskott till bolaget.

Mariusz är ”headhuntad” som billackerare och han har 25 års erfarenhet inom yrket och ett extremt gott renomé. Med Mariusz startar vi nu vår bilskadeavdelning där all utrustning är splitter-ny och toppmodern. Vår ambition med Mariusz är att bli bäst i regionen på billackering. Vi vet att det tar tid att bygga förtroende, men med vår kvalitépolicy hoppas vi att våra kunder snabbt ser att vi är att lita på när det kommer till små och stora reparationer.

Mattias har vi fått kontakt med via rekommendationer från andra duktiga bilvårdare. Mattias har ett extremt högt kvalitéts tänk, vilket passar oss utmärkt. ”Det är inte hastigheten på arbetet som är viktigt, utan resultatet efter arbetet.” Fantastiskt välformulerat…

Välkomna till Bilskadecentralen!