Interiört

Invändig städning

Vi utför professionell invändig städning och rengöring av er bil. Golvmattor tas ur bilen och rengörs. Därefter dammsugs bilen och lättare smutsfläckar avlägsnas innan rutorna putsas. Eventuella lösa saker samlas i en påse som läggs
tillbaka i er bil.
Pris: Från 1195 kr inkl. moms.

Sanering

Vid svårare fläckar eller dåliga lukter måste bilen saneras.
En sanering börjar med en mycket grundlig invändig städning och rengöring.
Därefter hetvattentvättas bilens textilier och en luktsanering utförs med olika kemikalier som dödar bakterier. En invändig sanering bör göras regelbundet om man är allergiker, då bakterier ofta bosätter sig i bilens säten.

Pris: Från 1795 kr inkl. moms.

Luftkonditionering

Bilens luftkonditionering kan vara orsaken till dåliga lukter i en bil. Detta beror på att kondensorn i kupén (kylenheten) avger kondensvatten som droppar ner i ett fat via en dräneringsslang. Fukt och damm skapar en bra miljö för bakterier att växa i. Dessa bakterier måste elimeneras för att bli av med luktproblemen.
Vi utför denna typ av behandling som tar ungefär 1 dag att slutföra.

Pris: 1295 kr inkl. moms.

Textilimpregnering

En textilbehandlad klädsel släpper inte igenom fukt om man råkar spilla på säten
och golvbrunn. Dessutom är textilimpregneringen smutsavvisande vilket gör behandlade. tygklädslar lätta att dammsuga rent. Textilimpregnering är ett mycket bra val för bla. barnfamiljer.

Pris: 125 kr inkl. moms/sittdyna; 125 kr inkl. moms/golvbrunn.

Strukturreparation

Skadade dörrsidor och instrumentpaneler kan repareras genom en avgjutning av
ytan bredvid skadan. Därefter fylls skadan i med en trögflytande 2-komponents epoxy. Strukturavgjutningen läggs sedan över epoxyn som sakta härdar fast i den skadade delen. När epoxyn härdat målas ytan om i samma färgnyans som den icke skadade stukturen. Strukturreparation är ett effektivkt sätt att laga hål och sprickor i dörrsidor och instrumentpaneler.

Pris: Från 1250 kr inkl. moms.

Reparation och ommålning läder

Läder som inte regelbundet läderbehandlas kommer med tiden att spricka eller få en sliten yta.
Dessa skador och slitage kan åtgärdas genom att man fyller i skadorna med en mjuk epoxy och därefter målar om ytorna med samma nyans som klädseln hade fån början. Reparationen ger ett fullgott resultat och i många fall kan man inte se med blotta ögat att delen varit skadad eller sliten.

Pris: Från 1395 kr inkl. moms.

Reparation och ommålning läderratt

Att ratten blir sliten är mer regel än undantag. En sliten ratt ser ofta väldigt tråkig ut och får bilens helhet att se risig ut. Vi hjälper gärna till med att bygga upp strukturen i slitna rattar och vi målar därefter om ratten i valfri färg. Resultatet blir en ”ny” ratt med kvalité som om ratten var ny och utbytt.

Pris: Från 795 kr inkl. moms.

Denna webbplats använder cookies för att personligen anpassa din upplevelse och analysera användningen av webbplatsen. Genom att surfa vidare på webbplatsen accepterar du användningen av cookies.  Läs mer