Solfilm

Solfilm skyddar bilens kupé från skadlig IR och UV strålning från solen. Vidare är en solfilmsmonterad bil skyddad från insyn utifrån. Bilens utseende blir dessutom snyggare med solfilmsmonterade rutor. Våra solfilmsmontörer har flera års erfarenhet av solfilmsmontering och vi använder bara marknadsledande solfilmsfabrikat för att garantera er bästa möjliga resultat.

Andra säkerhetsfördelar är att solfilm kan skydda förare och passagerare från flygande glassplitter vid eventuell trafikolycka, detta eftersom filmen sitter klistrad på glasets insida och håller därför ihop glaset även om glaset splittrats. Solens strålar värmer snabbt upp bilens kupé, med solfilm monterad reflekteras en del av solens värmande strålar, vilket ger en svalare kupé på sommaren.

Vi lämnar 10 års garanti på våra solfilmsmontage.

Pris: från 3695 inkl. moms. / 5 rutor

En solfilmsmonterad bil ger ett trevligt yttre. Kupéklimatet blir dessutom behagligare eftersom solens strålar reflekteras, vilket ger en svalare och trevligare kupémiljö.
Insynsskyddet som kommer med solfilm är även uppskattat då eventuella tjuvar får svårare att se eventuella kvarglömda värdesaker i bilen.

Solfilm ser inte bara trevligt ut. Solfilm är en tunn plastfilm som klistras fast på rutans insida.

Vid en trafikolycka kan filmen hålla ihop glaset om det splittras, och även begränsa splitterskador som annars är vanliga vid trafikolyckor.

Inbrott i bil är tyvärr ett vanligt brott i Sverige. Ofta beror ett inbrott på att man glömt kvar värdesaker eller föremål som påminner om att vara värdesaker i bilen.
Efter inbrott måste bilen in på verkstad och ofta också till rekonditionering då det är vanligt att tjuven skär sig på glassplitter, vilket ger blodfläckar på inredningen.
Med solfilm monterad minimerar man risken att tjuven kan se in i kupen eller bagageutrymmet. Detta gör att risken för inbrott minskas avsevärt.

Denna webbplats använder cookies för att personligen anpassa din upplevelse och analysera användningen av webbplatsen. Genom att surfa vidare på webbplatsen accepterar du användningen av cookies.  Läs mer