Det spelar ingen roll hur bra en plåtriktning eller plastreparation utförs om inte billackeringen blir bra. Lackeringen är det sista och svåraste momentet i en skadereparation. Utrustningen i en lackeringsverkstad är naturligtvis viktig, ju bättre och modernare utrustning man har ju mer underlättas arbetet för lackeraren. Men det absolut viktigaste är att lackeraren är duktig i sin yrkesutövning. Vi har båda delarna för att kunna leverera er resultat i världsklass. Våra lackerare har jobbat inom yrket i många år, och dom har verkligen känslan som krävs för att vi ska kunna garantera er ett mycket väl utfört lackeringsarbete.

Vår verkstad har kapacitet för de flesta förekommande bilar. Boxarna mäter 8X4M vilket gör att vi även kan ta in längre objekt än normalt.
Vi har valt att använda två lackleverantörer (Glasurit och Standox). Orsaken till detta är att dessa två kompletterar varandra väldigt väl. Om det ena märket inte kan matcha objektets kulör tillfredsställande, så är det i nästan samtliga fall så att det andra matchar väl. På så sätt kan vi ge er som kund trygghet i att vi inte levererar ut reparationer med nyansskillnader, som annars är så retfullt.

Vi lovar er att ni som kund inte blir missnöjd med vårt arbete. För vi är verkligen riktiga proffs på det vi gör.

Boka tid på din verkstad i Staffanstorp!

Denna webbplats använder cookies för att personligen anpassa din upplevelse och analysera användningen av webbplatsen. Genom att surfa vidare på webbplatsen accepterar du användningen av cookies.  Läs mer