Att reparera plåt och plastskador är en konst där detaljerna i reparationerna är avgörande hur slutmonteringen blir. Plåtriktning är ett hantverk som tyvärr blivit utdöende eftersom det idag är vanligast att man byter ut skadade delar, mot begagnade hela eller nya delar.

Vi strävar efter att i möjligaste mån rikta och reparera befintliga karosser eftersom vi känner en stolthet i att vi har djup kunskap i yrket. Naturligtvis byter även vi ut de delar som inte kan repareras, men original är alltid original. Det går inte att komma ifrån.
Vi är (utan att skryta allt för mycket), extremt kunniga inom ”PDR”, vilket är en riktningsmetod som i första hand går ut på att rikta bucklor utan att behöva lackera om skadad yta. Denna teknik kan också användas inom traditionell plåtriktning. Vinningen av den tekniken, är att vi kan minimera användningen av spackel.
Detta ger er som kund, en trygghet i att reparationerna alltid är fackmannamässigt utförda från oss, och att lackeringen som följer efter får bästa möjliga förutsättningar att bli riktigt bra.

Denna webbplats använder cookies för att personligen anpassa din upplevelse och analysera användningen av webbplatsen. Genom att surfa vidare på webbplatsen accepterar du användningen av cookies.  Läs mer