buckelreparationer

Bäst i Sverige på buckelreparationer

Grundarna av Bilskadecentralen var först i Sverige med PDR-tekniken på den Svenska marknaden. Vi har tillsammans 36 års erfarenhet av att reparera bilbucklor, och vi skäms inte för att påstå att vi är bäst i Sverige på Buckelreparationer!

Riktning av bucklor utan omlackering
Paintless Dent Repair (PDR)

Ett riktigt hantverk som kräver många års erfarenhet för ett fullgott resultat. Vi riktar mindre (och större) bucklor som tex. bildörrar på parkeringsplatser orsakat. Våra kunder är idag främst företag såsom bilförsäljning,försäkringsbolag, uthyrningbolag, lack/plåtverkstäder och rekonditioneringsfirmor. Med PDR- metoden behåller du orginalet. En buckla i tex. en dörr riktas oftast från insidan, utan demontering av paneler. Efter lite ”massage” har plåten återfått sin ursprungliga form och lacken är fortfarande hel och blank. Alla bucklor är unika och resultatet påverkas av storlek, djup och placering. Se före-och efter bilder på de skador som vi reparerat med åren.

Har du råkat ut för en hagelstorm här i Sverige eller under bilsemestern? I Europa är risken stor att råka ut för en hagelstorm, resultatet av hagel blir hundratals små bucklor som pryder din bil. Hagel kan variera i storlek och omfattning, allt från millimetrar till tennisbollsstorlek. Vi rekommenderar att reparera hagelskador med PDR-tekniken, eftersom reparationen ofta blir bättre jämfört mot att lackera om bilen, dessutom är det betydligt bättre för miljön och går mycket snabbare.

Pris på buckelreparation:

Pris på buckelreparation från 995 kr inkl moms. Bilen blir färdig på en dag.

Motorcykeltankar

Bucklor i motorcykeltankar kan också repareras med PDR-tekniken. Bor ni på körbart avstånd från oss är det bara att boka en tid för reparation av er tank. Bor ni långt från oss går det bra att skicka tanken till oss med posten, så reparerar vi bucklan och återsänder när arbetet är färdigt.

Denna webbplats använder cookies för att personligen anpassa din upplevelse och analysera användningen av webbplatsen. Genom att surfa vidare på webbplatsen accepterar du användningen av cookies.  Läs mer